Nicu Popescu a avut azi o discuție telefonică cu omologul său din Israel, Eli Cohen. Un aspect al conversației a fost colaborarea pentru evacuarea celor 50 de cetățeni moldoveni din Fâșia Gaza

319
0

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o conversație telefonică cu ministrul afacerilor externe al Statului Israel, Eli Cohen.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cadrul acestei conversații, Popescu a exprimat solidaritatea țării noastre cu Israel în fața atacurilor teroriste brutale comise de Hamas, informează MAEIE.

„Nicu Popescu a subliniat că Israel are dreptul de a se apăra împotriva acestor atacuri brutale și a adus în discuție faptul că Republica Moldova a desemnat Hamas drept organizație teroristă încă din anul 2019. Republica Moldova face un apel clar și ferm pentru eliberarea imediată și necondiționată a tuturor ostaticilor luați de către Hamas”, scrie în comunicatul ministerului de Externe.

Un alt aspect esențial al conversației a fost colaborarea pentru evacuarea celor 50 de cetățeni moldoveni din Fâșia Gaza. Lucrăm cu partenerii noștri externi, inclusiv Egipt, Israel, România alte state, ca acest lucru să se producă cât mai curând posibil.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE