Prima reacție a ex-ministrului MAI, Ana Revenco, după ce a fost propusă de președinta R. Moldova la conducerea Centrului pentru Combaterea Dezinformării 

606
0

Ana Revenco, ex-ministra MAI, vine cu o reacție în public după ce Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a  propus-o la funcția de director al Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării. Potrivit Anei Revenco, coordonarea noii instituții este o onoare și, totodată, o mare responsabilitate.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Coordonarea Centrului pentru Comunicare Strategică și Combaterea Dezinformării este o provocare pentru mine. Faptul pentru că am fost nominalizată pentru această funcție de Președinta țării este o onoare și totodată o mare responsabilitate.

Dacă voi coordona acest Centru, voi face tot ce îmi stă în puteri ca să asigur buna funcționare a unei instituții atât de importante pentru asigurarea stabilității sociale în țara noastră. Influențările și manipulările externe ale informației, falsurile și atacurile hibride aduc daune la fel de mari ca războiul și crima. În acest context, voi depune tot efortul pentru a asigura că trăim cu toții într-o societate liberă și bine informată”, a scris Ana Revenco pe pagian sa de socializare.

Săptămâna aceasta în Parlamentul Republicii Moldova se va discuta această nominalizare.

Până la anunțarea deciziei legislativului, Ana Revenco anunță că nu va face alte declarații.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE