Ultima oră! Directorul Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, și-a dat demisia

460
0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a primit cererea de demisie a directorului Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Am luat act de cererea de demisie a directorului CNA, Iulian Rusu, care a parvenit astăzi în adresa mea. Îi mulțumim domnului Rusu pentru efort”, a menționat șeful legislativului.

Potrivit Președintelui Parlamentului, în timpul apropiat, va fi înaintată propunerea de numire a unui nou director al CNA.

„Așteptările Parlamentului și ale întregii societăți de la CNA sunt foarte clare: creșterea vitezei cu care sunt investigate actele de corupție; stoparea fluxurilor financiare ilegale; asigurarea integrității instituției prin accelerarea reformării Centrului Național Anticorupție și curățării instituției de practici și personaje nocive”, a mai spus Igor Grosu.

Cererea de demisie a directorului CNA urmează a fi examinată în ședința plenară a Parlamentului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE