Uniunea Europeană oferă finanțare de 5,5 milioane euro pentru consolidarea societății civile și a democrației

582
0

Uniunea Europeană a lansat un apel de propuneri cu un buget total de 5,5 milioane de euro care urmărește dezvoltarea și consolidarea capacităților societății civile.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Obiectivele principale ale acestui proiect sunt:

  • Participarea activă la dialogul politic la nivel național, implementarea și monitorizarea planurilor și programelor de dezvoltare ale Uniunii Europene și ale autorităților naționale.
  • Implicarea în promovarea egalității de gen și incluziunii tinerilor.
  • Îmbunătățirea comunicării dintre societatea civilă și cetățeni pe de o parte și autorități pe de altă parte, în domenii precum politica locală, securitatea și migrația.
  • Propunerile pot fi depuse până pe 23 octombrie 2023.

Delegația UE în Republica Moldova va organiza o sesiune de informare pe 22 septembrie 2023. Doritorii de a participa la sesiunea de informare sunt rugați să expedieze un e-mail de confirmare, până pe 15 septembrie, la adresa delegation-moldova-operations@eeas.europa.eu , indicând: numele, prenumele, naționalitatea și adresa de e-mail ale persoanelor care urmează să participe, precum și organizația lor (max. doi participanți per organizație).

Ma multă informație despre Programul de granturi poate fi găsită aici: https://europa.eu/!Wr4qxq

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE