Parlamentul a luat act de cererea de demisie depusă de vicepreședintele Consiliului de administrație al CNPF, Vitalie Lemne

412
0

PROIECTUL de hotărâre prin care se constată încetarea calității de membru și de vicepreședinte al Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) a lui Vitalie Lemne a fost votat de 31 de deputați.

Vitalie Lemne și-a depus cererea de demisie la sfârșitul lunii iulie, după ce a fost numit în funcția de membru al Consiliului de Supraveghere al Băncii Naționale a Moldovei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit legislației, Consiliul de administrație al CNPF este constituit din trei membri. Aceștia sunt desemnați de Parlament pentru un mandat de cinci ani, la propunerea Președintelui legislativului, cu avizul prealabil pozitiv al comisiei parlamentare de profil. Fiecare membru are dreptul la două mandate consecutive.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE