A ucis 29 de oi dintr-o lovitură. Un tânăr, aflat la volanul unui „Lexus”, a intrat în plin într-o turmă care traversa strada

475
0

Un accident mai puţin obişnuit s-a produs, în dimineaţa zilei de luni, 21 august,  în apropiere de localitatea Porumbrei din raionul Cimișlia.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Un tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul automobilului de marca „Lexus”, a intrat în plin într-o turmă de oi, care traversa carosabilul. În consecință, 29 de oi au murit, iar alte zece au fost traumatizate.

Ciobanul oilor nu a avut de suferit, anunţă poliţia. Atât conducătorul auto, cât și ciobanul, în vârstă de 30 de ani, au fost testați alcoolscopic. Niciunul nu era în stare de ebrietate.

Potrivit oamenilor legii, şoferul se deplasa cu viteză excesivă şi a ignorat indicatoarele rutiere instalate pe segmentul respectiv de drum.

Cazul a fost înregistrat, iar polițiștii din Cimișlia urmează să facă investigaţiile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE