A scos pistolul împotriva medicilor care au venit să-l ajute. Un petrecăreţ căruia i s-a făcut rău a fost preluat de poliţie direct din ambulanţă

548
0
Foto: Natalia Munteanu

A scos pistolul şi a ameninţat echipa medicilor de pe ambulanţă care au venit să-l ajute. Este isprava unui bărbat din capitală în vârstă de 50 de ani.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Agresorul se afla la o petrecere cu prietenii într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei. La un moment dat a acuzat dureri de inimă şi a solicitat urgenţa.

Potrivit medicilor, echipa de intervenţie a sosit la faţa locului în zece minute, iar pacientul îi aştepta deja la scara blocului. Bărbatul a fost urcat în ambulanţă  pentru acordarea ajutorului medical calificat. În timpul examinăriui, individul a manifestat un comportament agresiv și a scos o armă amenințând cu moartea membrii echipei.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. La rândul lor, medicii au solicitat intervenţia  poliției, iar organele de drept urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE