Trei companii aeriene noi lansează curse directe spre și dinspre Chișinău

549
0

Anunțul a fost făcut astăzi, 9 august 2023, de reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Southwind Airlines, din 08 august, 2023 până la 01 noiembrie, 2023, va opera curse charter de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Antalya.

Aeroportul din Antalya are legătură directă cu mai mult de 140 aeroporturi – și pe această direcție se formează conexiuni comode și prin alte puncte intermediare.

Israir ישראייר, va opera zboruri directe regulate de pe aeroportul nostru spre Tel Aviv din 29 octombrie, 2023, în fiecare zi de luni, miercuri, joi și duminică.

Azerbaijan Airlines – AZAL, va opera zboruri directe regulate spre Baku, Heydar Aliyev airport, din 15 septembrie, 2023, în fiecare zi de luni și vineri.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE