Spînu a ieşit basma curată. Denunţul fugarului penal Şor a fost anulat de procurori. Ministrul nu deţine conturi cu milioane ilicite

537
0

Ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, nu deţine conturi cu milioane ilicite. Centrul Naţional Anticorupţie (CNA)  l-a informat pe Spînu că a emis încheierea „cu privire la finalizarea cazului”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Centrul Național Anticorupție a răspuns oficial că învinuirile unor hoți despre așa-zisele mele conturi bancare sunt minciuni. Nu există nicio probă la acuzațiile care mi-au fost aduse. Sunt atacuri care au un singur scop – să ne dezbine și să oprească drumul european al Moldovei. Noi mergem înainte și construim Moldova Europeană cu drumuri, poduri, cale ferată, școli, grădinițe, care să facă viața oamenilor mai bună”, a scris ministrul Spînu în această dimineaţă pe pagina sa de socializare.

Reamintim că este vorba despre un denunţ depus încă în septembrie trecut de către fugarul Ilan Şor, care a fost condamnat la 15 ani de puşcărie pentru furtul miliardului.

Acesta pretindea atunci că Spînu ar avea mai multe conturi în off-shore cu peste 40 de milioane de euro și dolari. Şor publica şi un pretins document care ar fi confirmat acest lucru. La rândul său, Spînu nega acuzaţiile şi-l îndemna pe Șor să „vină acasă în fața justiției” și să demonstreze cetățenilor că nu „a furat ani la rând”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE