Foto: Ploaie de rachete ruseşti peste Odesa şi Nicolaev. Mai multe persoane au fost rănite

564
0

În noaptea de miercuri spre joi, agresorul rus a atacat cu zeci de rachete şi drone regiunile de sud ale Ucrainei vecine. De această dată, au fost vizate regiunile Odesa şi Nicolaev asupra cărora, potrivit autorităţilor militare ucrainene, au fost lansate 38 de muniţii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, autorităţile militare ucrainene anunţă că 18 ţinte aeriene au fost distruse. Însă au fost înregistrate şi distrugeri.

În rezultatul atacului cu rachetă, în centrul oraşului Nicolaev, a fost distrus un bloc locativ cu trei niveluri şi garajele adiacente. Potrivit autorităţilor, 19 persoane au fost rănite, între care şi un copil care a necesitat internare.

Atacul s-a produs în jurul orei 03:00. În rezultat, a izbucnit un incendiu, care a cuprins o suprafaţă de 450 de metri pătraţi. Pompierii au reuşit să stingă focul abia la ora 07:45.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE