ANSA anunță retragerea din comerț a două loturi de tăieței de casă

643
0
 Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează consumatorii că, potrivit rezultatelor de laborator, unele loturi de tăieţei de casă, producător, SRL „Vitarina Prim”, r. Ștefan-Vodă, s. Antonești, au fost depistate pozitiv la Salmonella (S.Enteritidis).
Astfel, operatorul din domeniul alimentar SRL „Vitarina Prim”, în conformitate cu Legea nr. 306/2018 privind siguranţa alimentelor, recheamă de la distribuitori şi din rețeaua de comerţ loturile de tăieţei de casă, cu data producerii 10.05.2023 și 06.07.2023.

Acest articol a fost realizat în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Partener al proiectului în municipiul Chișinău este Instituția Privată Publicația Periodică „Gazeta de Chișinău” care implementează proiectul „Prevenirea corupției în sectorul siguranței alimentare prin informare, formare și responsabilizare”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE