Guvernul a alocat azi câte un milion de lei familiilor celor doi polițiști uciși la Aeroport

590
0

Familiile polițistului de frontieră, Serghei Muntean, și a inspectorului de securitate, Igor Ciofu, uciși pe 30 iunie curent de către un cetățean al Tadjikistanului, la Aeroportul Internațional Chișinău, vor primi câte un milion de lei din fondul de rezervă al Executivului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Amintim că cei doi au fost ucişi pe 30 iunie, la Aeroportul Internaţional Chişinău, în timp ce se aflau la datorie. Ei au fost împuşcaţi de un cetăţean al Tadjikistanului căruia i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

Procuratura din Tadjikistan a anunţat că atacatorul în vârstă de 43 de ani a fost membru al unei grupări criminale organizate, implicată în răpirea prim-vicepreşedintelui unei bănci comerciale din Duşanbe. Potrivit procurorilor din Tadjikistan, acesta a fugit de urmărirea penală în R. Moldova de unde intenţiona să ajungă în Uniunea Europeană.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE