Î.S. „Poșta Moldovei” anunță că reia recepționarea trimiterilor poștale spre Federația Rusă

482
0
Î.S. ”Poșta Moldovei” informează că, începând cu data de 2 iunie 2023, se redeschide traficul poștal internațional pentru Federația Rusă.
Astfel, se va relua recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre această destinație.
Expedierea trimiterilor poștale din Republica Moldova se va efectua în funcție de orarul curselor aeriene spre Rusia.
Amintim că, la 19 mai, Poșta Moldovei a sistat temporar recepționarea tuturor trimiterilor poștale spre Federația Rusă, „din imposibilitatea expedierii poștei către această destinație”.
Pentru informații și detalii apelați Serviciul suport clienți la numărul de telefon: 022 270-044 sau scrieți la adresa de e-mail: informatii@posta.md.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE