Alte 50 de milioane pentru Republica Moldova. Norvegia se oferă să acorde țării noastre finanțare nerambursabilă 

596
0

Guvernul Norvegiei va aloca țării noastre un grant în valoare de 50 de milioane de euro. Despre acest lucru a declarat însuși premierul Norvegiei, Jonas Gahr Store, în cadrul Summitului Comunităţii Politice, care s-a desfășurat, joi, 1 iunie, la Bulboaca.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Apreciez efortul Moldovei pentru organizarea acestei întrevederi. Norvegia este total angajată să sprijine evoluția democratică în această parte a Europei. Alegerea cetățenilor moldoveni de a merge pe calea parcursului european și parcursul reformelor, de modernizare, este un parcurs curajos, corect și noi susținem politic acest lucru. Acum drama se desfășoară la hotar, războiul Rusiei  împotriva Ucrainei, ceea ce este o grozăvie, dar voi sunteți în proces de realizare a reformelor și sunteți sub presiune”, a declarat premierul Norvegiei, Jonas Gahr Store.

La rândul său, șefa statului Maia Sandu a declarat că sprijinul financiar anunțat de Norvegia este foarte important pentru țara noastră. În continuare, autoritățile vor stabili prioritățile și vor determina cum vor fi alocați acești bani.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE