Europarlamentarul Siegfried Mureșan: „Adunarea „Moldova Europeană” mi-a depășit așteptările”

948
0

Eurodeputatul Siegfried Mureșan, care a participat la Adunarea Națională „Moldova Europeană” de la Chișinău s-a declarat surprins de amploarea evenimentului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Mă așteptam că Adunarea „Moldova Europeană” să fie un succes, dar evenimentul mi-a depășit așteptările. Peste 50.000 de oameni din toate colțurile țarii și din diaspora, tineri și vârstnici, părinți cu copii, toți au spus clar: vrem o Republică Moldova europeană”, a scris oficialul pa pagina sa de socializare.

Precizăm că, duminică, 21 mai, la Chișinău s-a desfășurat Adunarea Națională „Moldova Europeană”, la care, potrivit poliției, au participat circa 80 de mii de oameni.

La eveniment a participat și Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, care, alături de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat moldovenilor cu un mesaj de susținere.

Înainte de a-și rosti discursurile de pe scena din PMAN, Maia Sandu și Roberta Metsola au făcut o baie de mulțime.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE