Comunistul Voronin deranjat de „defilarea top modelelor” în sala Plenului: „Aveți „sovisti”!”

1537
0

Liderul Comuniștilor, Vladimir Voronin,  s-a arătat deranjat de comportamentul unor deputați în Plen și a cerut președintelui Parlamentului să ia măsuri în vederea eficientizării procesului de muncă a legislatorilor.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Eu vă rog o propunere, ca președinții comisiilor parlamentare să se așeze în primul rând, astfel ca să nu umble prin sală top modele să demonstreze modă. Dar să se așeze în primul rând și atunci  când trebuie să vorbească sunt imediat la tribună, dar așa. Noi pierdem timpul până ce ei le găsesc, vin nu știu de unde. Eu vă rog, aveți „sovisti”, treceți toți în primul rând”, s-a arătat deranjat comunistul Vladimir Voronin.

Intervenția liderului PCRM i-a amuzat pe ceilalți legislatori, iar președintele Parlamentului a considerat că propunerea trebuie să fie luată în serios.

„Deci propunerea este de a optimiza activitatea de plen a Parlamentului și vă rog să o tratăm ca atare. Da!”, a remarcat Igor Grosu.

Motivul pentru care s-a supărat comunistul veteran, Vladimir Voronin, a fost lipsa din sală a președintei Comisei parlamentare politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, care urma să prezinte raportul comisiei sale asupra unui proiect de lege.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE