Compania aeriană poloneză LOT își extinde prezența pe Aeroportul Internațional Chișinău

598
0

 Compania aeriană poloneză „LOT” își extinde prezența pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Anunțul a fost făcut joi, 6 aprilie, de către premierul Dorin Recean în cadrul unei conferințe de presă comune alături de omologul său polonez, Mateusz Morawiecki.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Mulțumesc companiei „LOT” pentru că a răspuns chemărilor noastre și a găsit oportun să-și extindă operațiunile aici la Chișinău. Suntem convinși că vom avea o  creștere a frecvenței de zboruri din AIC și o creștere a diversității destinațiilor de zbor. Acum că Aeroportul a revenit în gestiunea statului, sunt sigur că vom putea oferi un mediu competitiv, mult mai atractiv pentru companiile internaționale, inclusiv „LOT” pentru a-și crește afacerile de aici din Chișinău”, a menționat premierul Recean.

La rândul său, șeful Executivului de la Varșovia, Mateusz Morawiecki, a menționat că acest lucru va oferi „șansa de a consolida legătura comercială între cele două țări”.

Se întâmplă după ce autoritățile au reușit, după nouă ani, să întoarcă AIC în gestiunea statului.

Totodată, mai precizăm că anterior, compania aeriană Wizz Air și-a suspendat toate zborurile din și spre Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE