Atenție! PTF Larga-Kelmențî și-a sistat activitatea din motive de securitate. Există riscuri de atac aerian

416
0

Punctul de trecere a frontierei (PTF) Larga-Kelmențî și-a sistat temporar activitatea din motive de securitate, anunță Poliția de Frontieră. Autoritățile de competență ucrainene nu permit trecerea frontierei de stat în contextul unor riscuri de atac aerian din partea Federației Ruse asupra Ucrainei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În context, Poliția de Frontieră recomandă participanților la trafic să aleagă, din timp, alte puncte de trecere a frontierei din proximitate.

Între timp, pe parcursul ultimelor 24 de ore, în țara noastră au intrat 19 718 de persoane, dintre care 5 141 cetățeni ucraineni. Totodată, în aceeași perioadă, pentru 43 de persoane s-a aplicat refuzul de autorizare a trecerii frontierei de stat.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE