Premierul Recean avertizează: „Lucrăm pe verticală până la ultimul funcționar”

947
0

Prim-ministrul Dorin Recean cere mai multă „atitudine” din partea funcționarilor publici după ce a efectuat mai multe vizite inopinate la unele instituții publice. „Vom lucra până la ultimul funcționar”, a avertizat Recean în debutul ședinței Guvernului de miercuri, 22 februarie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Eu înțeleg că există constrângerea asta, că nu există suficienți bani ca să alocăm pentru infrastructura acestor instituții, că nu există suficienți bani ca să aibă și infrastructura de lucru, dar există și o problemă de atitudine. De data asta nu dau nume, dar, dragi colegi, lucrăm pe verticală până la ultimul funcționar public, să explicăm foarte clar că ei sunt acolo să deservească fie cetățenii,  fie mediul de afaceri. Ceea ce am văzut ieri lasă de dorit. Încă o dată, de această dată n-o să dau nume, dar, cu următoarele vizite inopinate, o să trebuiască să fim mai incisivi”, a avertizat șeful Cabinetului de miniștri.

Pe parcursul zilei de luni, Dorin Recean a întreprins o vizită de lucru în raionul Fălești.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE