Ziua Lecturii

592
0
Fotoreportaj de Romeo Șveț (Editura Știința)

Prima ediție a Zilei Naționale a Lecturii la Chișinău a fost marcată de lansarea antologiei Poezia românească după 1945 în patru volume, antologator Ion Pop, Editura Știința. Lansarea propriu-zisă s-a produs la Universitatea de Stat, anticipată de o masă rotundă la Uniunea Scriitorilor și urmată de întâlniri ale poeților și criticilor din România și Republica Moldova, prezenți la eveniment: Ana Blandiana, Ion Mureșan, Simona Popescu, Alexandru Cistelecan, Ion Bogdan Lefter, Adrian Popescu, Lucian Vasiliu, Valeriu Stancu, Nicolae Leahu, Emilian Galaicu-Păun, Arcadie Suceveanu, Teo Chiriac, Alexandru Burlacu, Ion Hadârcă ș.a. la Universitatea „Ion Creangă” și liceele „Spiru Haret”, „Aristotel”, „Da Vinci”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE
Fotoreportaj de Romeo Șveț (Editura Știința)

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE