Președinta Maia Sandu a luat act de demisia Guvernului. „Îi mulțumesc mult pentru sacrificiul și eforturile enorme”

800
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a luat act de demisia doamnei Prim-ministru, Natalia Gavrilița.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Îi mulțumesc mult pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu atâtea crize. În pofida unor provocări fără precedent, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție și muncă dedicată. Avem stabilitate, pace și dezvoltare – acolo unde alții doreau război și faliment. Mulțumim mult, Natalia!”, a declarat șefa statului.

Urmând procedurile legale, în urma demisiei prim-ministrei, Președinta Maia Sandu va avea consultări cu fracțiunile parlamentare și, ulterior, va desemna un candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

După consultări, șefa statului va susține un briefing de presă. Briefingul va avea loc astăzi, 10 februarie, la ora 15.30, la sediul Președinției.

Amintim că ceva mai devreme, Natalia Gavrilița a anunțat că, renunță la funcția de șef al Guvernului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE