Video// Echipa salvatorilor moldoveni plecați în misiune a salvat un băiețel în vârstă de 3 ani, prins sub ruine de patru zile

484
0

Echipa salvatorilor moldoveni plecați în misiune a salvat un băiat în vârstă de trei ani de sub ruinele unui bloc  pus la pământ de cutremurul devastator  produs luni dimineață, în Turcia, anunță printr-un comunicat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, copilul a fost recuperat în siguranță, după ce echipajul de specialiști a reușit să-l găsească sub dărâmături. Micuțul a fost prins sub ruine timp de patru zile. Salvatorii au utilizat mijloace specializate de căutare, iar după ce au stabilit că acesta se află blocat în construcția puternic avariată au reușit să-l scoată viu și nevătămat. Copilul a fost ridicat în brațe și pus pe o targă pentru ca medicii să-i poată acorda asistența necesară.

Cel mai probabil, copilul a fost protejat în timpul dezastrului de una dintre rude, care, din păcate, a fost găsită fără suflare sub dărâmături, alături de cel mic.

Amintim, că echipa de salvatori din Republica Moldova a început misiunea de căutare – salvare în această dimineață după ce i s-a atribuit sectoare de intervenție în cea mai afectată zonă de seism în provincia Hatay, Turcia.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE