Și-a violat propria copilă! Un „tată” din Ungheni a fost condamnat la 12 ani de pușcărie

218
0

Un bărbat din Ungheni a fost condamnat la 12 ani de pușcărie pentru că și-a schilodit propria copilă. Monstrul căruia fata-i zicea „tată” a recunoscut că și-a violat copila după ce a ademenit-o într-o clădire părăsită. Decizia instanței a fost pronunțată pe 10 ianuarie curent.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea de acțiuni violente cu caracter sexual, în privința unei persoane care nu a împlinit vârsta de 14 ani, care se afla în îngrijirea, ocrotirea, protecția, educarea făptuitorului și infracțiunii de pornografie infantilă.

Înainte de tragedie, bărbatul a primit ordonanța de protecție, emisă de Judecătoria Ungheni, în favoarea victimei violenței în familie și a celor tre copii minori, potrivit căreia el avea obligația de a părăsi temporar locuința comună, de a sta departe de locul aflării victimelor. Făptașul, însă, nu a respectat ordonanța judecătorilor și,  intenționat, sub pretextul aducerii unor documente, a chemat-o pe fiica minoră într-o casă părăsită, unde a și violat-o.

„Urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale în formă perversă, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra și de a-și exprima voința, în legătură cu vârsta fragedă, aplicând violența psihică, a întreprins acțiuni violente cu caracter sexual în privința acesteia”, se indică în materialele procurorilor.

Mai mult, monstrul-tată a făcut mai multe fotografii cu fiica sa dezbrăcată pe care le păstra în telefon.

Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunilor de care a fost acuzat, prin urmare, judecata în privința acestuia a fost examinată în procedură simplificată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT