Bunuri în valoare de trei milioane de lei, inclusiv un Lexus, sechestrate de ARBI

629
0

Pe parcursul săptămânii trecute, Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestre, în valoare de aproape trei milioane de lei. Printre bunurile indisponibilizate, în baza a trei delegații ale procurorilor și ofițerilor de urmărire penală, sunt un Lexus, două capitaluri sociale, două încăperi locative și un teren agricol. În prezent, Agenția are în procedură 175 de delegații pe 124 de cauze penale în privința a 283 de subiecți.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, Direcția generală asigurare operativă a efectuat o expertiză judiciară, în procedură fiind alte 61 de expertize. Ofițerii de urmărire penală ai CNA gestionează 336 de cauze penale. Săptămâna precedentă au fost expediate în adresa ARBI două delegații pentru efectuarea investigațiilor financiare paralele.

Potrivit procurorilor, la linia națională anticorupție au fost recepționate, săptămâna trecută,  41 de apeluri, iar în penitenciare se află 13 persoane, arestate în dosarele CNA.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE