Marina Tauber iese de după gratii. Magistrații au lăsat-o să plece acasă – va sta în arest la domiciliu

318
0

Deputata Marina Tauber a fost lăsată să plece acasă. Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au admis recursul avocaților și au dictat schimbarea măsurii preventive de control judiciar cu arestul la domiciliu.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Anunțul a fost făcut chiar de Marina Tauber pe pagina sa de socializare.

„Dreptatea tinde să prevaleze! Și adevărul și bunătatea să învingă! Și astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a întâmplat acest lucru! Aceasta este prima și o foarte importantă victorie a echipei noastre conduse de Ilan Șor din acest an!”, a scris Tauber.

Reamintim că deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a rămas fără imunitate parlamentară pe 21 iulie anul trecut. Aceasta este cercetată penal pentru falsificarea raportului de gestiune financiară a formațiunii pe care o reprezintă, iar cauza a fost conexată la un alt dosar penal ce vizează finanțarea ilegală a Partidului „Șor”.

De atunci, deputata Marina Tauber se află sub control judiciar. În mare parte, aceasta a fost în arest preventiv.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT