Marina Tauber iese de după gratii. Magistrații au lăsat-o să plece acasă – va sta în arest la domiciliu

703
0

Deputata Marina Tauber a fost lăsată să plece acasă. Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au admis recursul avocaților și au dictat schimbarea măsurii preventive de control judiciar cu arestul la domiciliu.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Anunțul a fost făcut chiar de Marina Tauber pe pagina sa de socializare.

„Dreptatea tinde să prevaleze! Și adevărul și bunătatea să învingă! Și astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a întâmplat acest lucru! Aceasta este prima și o foarte importantă victorie a echipei noastre conduse de Ilan Șor din acest an!”, a scris Tauber.

Reamintim că deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a rămas fără imunitate parlamentară pe 21 iulie anul trecut. Aceasta este cercetată penal pentru falsificarea raportului de gestiune financiară a formațiunii pe care o reprezintă, iar cauza a fost conexată la un alt dosar penal ce vizează finanțarea ilegală a Partidului „Șor”.

De atunci, deputata Marina Tauber se află sub control judiciar. În mare parte, aceasta a fost în arest preventiv.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE