De la 1 ianuarie 2023, vom achita mai puțin pentru energia electrică

2456
0
 Scade prețul la energie electrică, anunță pe pagina sa de socializare vicepreședintele Parlamentului, Președinte al Fracțiunii PAS, Mihai Popșoi.
 „ Din 1 Ianuarie 2023, ANRE a aprobat tarifele: Consumatorii casnici care sunt deserviți de către furnizorul Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. vor achita 3,42 MDL/kWh, cu 1.20 MDL/kWh mai puțin decât prețul anterior.
 Consumatorii casnici care sunt deserviți de către furnizorul S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” vor achita 3,84 MDL/kWh, cu 81 bani/kWh mai puțin decât prețul anterior”. scrie Popșoi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE