De la 1 ianuarie 2023, vom achita mai puțin pentru energia electrică

242
0
 Scade prețul la energie electrică, anunță pe pagina sa de socializare vicepreședintele Parlamentului, Președinte al Fracțiunii PAS, Mihai Popșoi.
 „ Din 1 Ianuarie 2023, ANRE a aprobat tarifele: Consumatorii casnici care sunt deserviți de către furnizorul Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. vor achita 3,42 MDL/kWh, cu 1.20 MDL/kWh mai puțin decât prețul anterior.
 Consumatorii casnici care sunt deserviți de către furnizorul S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” vor achita 3,84 MDL/kWh, cu 81 bani/kWh mai puțin decât prețul anterior”. scrie Popșoi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT