DIXIT// „Ștabii din Kremlin n-au studiat astronomia”

519
0
Mikhailo Podolyak, politolog, consilier în Oficiul Președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky

„Pământul e rotund. Descoperirea a făcut-o, de mult, Galileo. Îmi pare rău că ștabii din Kremlin n-au studiat astronomia, preferând sfaturile astrologilor de la curte. Dacă ar fi învățat-o, ar fi știut un lucru: dacă trimiți des în spațiul aerian al altor țări obiecte zburătoare misterioase, acestea au proprietatea să se întoarcă în punctul din care au fost lansate.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Mikhailo Podolyak, politolog, consilier în Oficiul Președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE