Din 1 decembrie, S.A. „Energocom” va procura din nou energie electrică de la compania românească „Hidroelectrica”

193
0
Foto: realitatea.md
Foto: realitatea.md

Din 1 decembrie, S.A. „Energocom” va procura din nou energie electrică de la compania românească Hidroelectrica – 100 MWh bandă (24 de ore din 24) în perioada 1-11 decembrie și 20 MWh bandă din 12 decembrie până pe 31 decembrie, anunță S.A. „Energocom” printr-un comunicat.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Prețul de achiziție conform contractului este de 450 RON/ MWh.

Astfel, din 1 decembrie, volumul de electricitate furnizat din România în baza contractelor bilaterale va crește la 5100 MWh în zilele de lucru și 5800 MWh în week-end din necesarul zilnic de aproximativ 10000 MWh.

Menționăm că, pentru miercuri, 30 noiembrie, S.A. „Energocom”, pe lângă contractele bilaterale, a achiziționat energie electrică peste 8800 MWh de pe bursa OPCOM, respectiv, nu există deficit.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT