Din 1 decembrie, S.A. „Energocom” va procura din nou energie electrică de la compania românească „Hidroelectrica”

372
0
Foto: realitatea.md
Foto: realitatea.md

Din 1 decembrie, S.A. „Energocom” va procura din nou energie electrică de la compania românească Hidroelectrica – 100 MWh bandă (24 de ore din 24) în perioada 1-11 decembrie și 20 MWh bandă din 12 decembrie până pe 31 decembrie, anunță S.A. „Energocom” printr-un comunicat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Prețul de achiziție conform contractului este de 450 RON/ MWh.

Astfel, din 1 decembrie, volumul de electricitate furnizat din România în baza contractelor bilaterale va crește la 5100 MWh în zilele de lucru și 5800 MWh în week-end din necesarul zilnic de aproximativ 10000 MWh.

Menționăm că, pentru miercuri, 30 noiembrie, S.A. „Energocom”, pe lângă contractele bilaterale, a achiziționat energie electrică peste 8800 MWh de pe bursa OPCOM, respectiv, nu există deficit.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE