DIXIT//`Sunt convins că, după această iarnă, dependența blestemată pe care am avut-o timp de 30 de ani de zile, energetică, informațională, piețe de desfacere, n-o să mai fie ca înainte`

369
0
Igor Grosu

Sunt convins că, după această iarnă, dependența blestemată pe care am avut-o timp de 30 de ani de zile, energetică, informațională, piețe de desfacere, n-o să mai fie ca înainte. Să nu permitem destabilizarea situației, să nu înghițim gogoșii cu gaz ieftin sau pe degeaba, nu există așa ceva. Orice momeală cu cașcaval ieftin te costă pe urmă și pe tine, și generațiile viitoare.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președintele Parlamentului, Igor Grosu

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE