Descinderi la sediul central PSRM.  Procurorii caută dovezile finanțării ilegale ale formațiunii. Deputați socialiști: „Presiuni și intimidare!”

418
0

Descinderi la sediul central al Partidului Socialiștilor. Procurorii au făcut percheziții în cadrul dosarului penal privind presupusa finanțare ilegală a formațiunii.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

La rândul lor, socialiștii califică aceste acțiuni drept „presiuni politice, intimidare și blocarea activității celui mai mare partid parlamentar de opoziție”. Mai mult, deputații din opoziție cred că perchezițiile de vineri au fost organizate drept răspuns la cererea socialiștilor privind demisia de onoare a ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, după apariția în mediul online a corespondenței sale private.

„Considerăm că spectacolul cu procurori de la sediul PSRM, a fost pus în scenă pentru a mai atenua impactul dezvăluirilor privind implicarea ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, în fărădelegi și abuz de putere. Deja pentru toți este evident că regimul PAS a capturat întregul sistem de drept pe care îl folosește ca armă politică împotriva opoziției”, se arată într-o declarație a PSRM.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT