Descinderi la sediul central PSRM.  Procurorii caută dovezile finanțării ilegale ale formațiunii. Deputați socialiști: „Presiuni și intimidare!”

621
0

Descinderi la sediul central al Partidului Socialiștilor. Procurorii au făcut percheziții în cadrul dosarului penal privind presupusa finanțare ilegală a formațiunii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

La rândul lor, socialiștii califică aceste acțiuni drept „presiuni politice, intimidare și blocarea activității celui mai mare partid parlamentar de opoziție”. Mai mult, deputații din opoziție cred că perchezițiile de vineri au fost organizate drept răspuns la cererea socialiștilor privind demisia de onoare a ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, după apariția în mediul online a corespondenței sale private.

„Considerăm că spectacolul cu procurori de la sediul PSRM, a fost pus în scenă pentru a mai atenua impactul dezvăluirilor privind implicarea ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, în fărădelegi și abuz de putere. Deja pentru toți este evident că regimul PAS a capturat întregul sistem de drept pe care îl folosește ca armă politică împotriva opoziției”, se arată într-o declarație a PSRM.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE