DIXIT//`Nici SUA, nici UE, nici NATO nu i-au dat și nu îi vor da satisfacție lui Putin și nu vor intra cu acesta într-o negociere absurdă…`

157
0

„Nici SUA, nici UE, nici NATO nu i-au dat și nu îi vor da satisfacție lui Putin și nu vor intra cu acesta într-o negociere absurdă – pe de o parte, pentru că numai Ucraina poate decide când, dacă și ce este de negociat și ce nu cu Rusia despre teritoriul, statutul și aspirațiile ei, pe de altă parte, pentru că democrațiile occidentale nu au niciun motiv să negocieze cu un agresor o nouă ordine europeană și mondială, neliberală și nebazată pe dreptul internațional.”

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Valentin Naumescu, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT