DIXIT/ „Conștient fiind de ceea ce știu eu, în mod nemijlocit, despre firea rosienilor, victoria noastră nu va fi una definitivă”

573
0

Conștient fiind de ceea ce știu eu, în mod nemijlocit, despre firea rosienilor, victoria noastră nu va fi una definitivă. Această victorie ne va înlesni însă un respiro, pentru a ne pregăti de războiul următor.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Valeri Zalujnîi, comandant-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE