DIXIT/ „Conștient fiind de ceea ce știu eu, în mod nemijlocit, despre firea rosienilor, victoria noastră nu va fi una definitivă”

287
0

Conștient fiind de ceea ce știu eu, în mod nemijlocit, despre firea rosienilor, victoria noastră nu va fi una definitivă. Această victorie ne va înlesni însă un respiro, pentru a ne pregăti de războiul următor.”

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Valeri Zalujnîi, comandant-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT