În premieră, Gala Fermierilor din Republica Moldova va fi organizată la Chișinău

249
0

PRIAevents, sub egida, Ministerului Agriculturii și Industriei AlimentareAIPA-Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, alături de parteneri, vă invită să luați parte la unica Gală a Fermierilor din Republica Moldova în incinta Sălii cu Orgă din Chișinău.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Evenimentul este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Moldovei, care sunt exemple de urmat.

„Organizăm cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an. Totodată dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexe să găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar, descoperim și oportunitățile pe care le pot avea”, spun organizatorii.

AGENDA EVENIMENTULUI:

9:30 – Înregistrarea participanților și Welcome Coffee;

10:00-11:45 – Panel online – Cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova?;

11:45 -12:45 – Decernarea premiilor;

„Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, creearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate”, specifică organizatorii.

Pentru participarea gratuită completați formularul aici

„Gazeta de Chișinău” este partener media la eveniment.

 

 

 

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT