Katarina Fried: „Mulțumesc că ați arătat lumii ce înseamnă să ai o inimă mare”

637
0
Excelența Sa, Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Katarina Fried

„Noi, ca partener de dezvoltare, ținem piept corupției în diferite moduri. În primul rând, pentru noi este important să ne asigurăm că banii contribuabililor suedezi, pe care îi investim aici, în R. Moldova, sunt folosiți în conformitate cu regulile și reglementările în vigoare și să eliminăm riscurile de corupție. În al doilea rând, abordăm fenomenul corupției pentru a sprijini creșterea capacității partenerilor noștri, în scopul promovării reformelor necesare în sectorul justiției, și a asista mass-media independentă care contribuie la combaterea corupției.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Citiți vineri, 22 iulie, în ediția print a „Gazetei de Chișinău” un interviu cu Excelența Sa, Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Katarina Fried.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE