Katarina Fried: „Mulțumesc că ați arătat lumii ce înseamnă să ai o inimă mare”

412
0
Excelența Sa, Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Katarina Fried

„Noi, ca partener de dezvoltare, ținem piept corupției în diferite moduri. În primul rând, pentru noi este important să ne asigurăm că banii contribuabililor suedezi, pe care îi investim aici, în R. Moldova, sunt folosiți în conformitate cu regulile și reglementările în vigoare și să eliminăm riscurile de corupție. În al doilea rând, abordăm fenomenul corupției pentru a sprijini creșterea capacității partenerilor noștri, în scopul promovării reformelor necesare în sectorul justiției, și a asista mass-media independentă care contribuie la combaterea corupției.”

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Citiți vineri, 22 iulie, în ediția print a „Gazetei de Chișinău” un interviu cu Excelența Sa, Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Katarina Fried.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT