Sheriff își continuă traseul în LC

631
0
Foto: HŠK Zrinjski

Echipa Sheriff Tiraspol s-a calificat în a doua rundă preliminară a Ligii Campionilor, cel mai prestigios turneu fotbalistic intercluburi de pe mapamond. În prima etapă, „viespile” s-au impus grație victoriei de acasă obținute pe 12 iulie curent în manșa a doua, în fața campioanei de anul trecut a Bosniei și Herțegovinei, HŠK Zrinjski Mostar, scor 1-0 (în tur 0-0). Înfrângerea oaspeților a fost o consecință a autogolului din minutul 22, comis de mijlocașul de 21 de ani Igor Savić, care a deviat – în stil de atacant sadea – mingea cu capul după un corner al tiraspolenilor. Ulterior ambele echipe au avut posibilitatea de a marca, însă au fost lipsite de inspirație pe faza de finalizare, discipolii lui Stjepan Tomas (antrenorul croat al lui Sheriff) reușind să-și conserve izbânda, realizată nu fără o anumită dificultate.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Meciul s-a desfășurat pe Stadionul „Zimbru” din Chișinău, în fața a peste 4200 de spectatori, ambele galerii impresionând prin manifestările lor „în contradictoriu”. De remarcat că forul fotbalistic european a interzis clubului Sheriff să găzduiască la Tiraspol meciurile din cadrul competițiilor UEFA, invocând agresiunea Rusiei asupra Ucrainei. În manșa I a rundei a doua preliminare, care va avea loc săptămâna viitoare, Sheriff se va confrunta cel mai probabil cu favorita Maribor din Slovenia.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE