Dansatorii Anna Matus/Gabriele Goffredo, învingători la Jocurile Mondiale

638
0

Perechea de dansatori din Republica Moldova, Gabriele Goffredo și Anna Matus, au câștigat titlul suprem (pentru a treia oară consecutiv), în categoria latino de dans sportiv, la Jocurile Mondiale ce se desfășoară în perioada 7-17 iulie a.c. la Birmingham (Marea Britanie). Campionii mondiali în exercițiu ai Diviziei profesionale din cadrul WDSF (Federația Mondială de Dans Sportiv) au învins într-o luptă strânsă cuplul din Germania, Khrystyna Moshenska/Marius Andrei Balan, la mai puțin de un punct diferență. Podiumul a fost completat de reprezentanții Franței, Elena Salikhova/Charles-Guillaume Schmitt, ei câștigând brozul pentru a treia oară la rând. Jocurile Mondiale sunt un eveniment internațional multisport, organizat în anul ce succede Jocurilor Olimpice de vară.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE