„Viitorul Republicii Moldova este în Europa”

693
0
/www.facebook.com/SiegfriedMEP

Parlamentul European a votat Rezoluția în care cere acordarea statutului de candidat pentru aderare a R. Moldova și a Ucrainei la UE

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Parlamentul European a votat cu 529 de voturi Rezoluția în care cere acordarea statutului de candidat pentru aderare a Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană.

Viitorul Republicii Moldova este în Europa! Viitorul Ucrainei este în Europa! Tocmai am votat în plenul Parlamentului European rezoluția prin care cerem acordarea statutului se stat candidat Ucrainei și Republicii Moldova. Cetățenii celor două țări merită perspectivă europeană și merită acordarea statutului de stat candidat.

Ucrainenii luptă de 4 luni cu arma în mână pentru valori europene, pentru democrație, pentru un viitor european.

Cetățenii Republicii Moldova au primit cu brațele deschise peste jumătate de milion de refugiați ucraineni, oferindu-le hrană, adăpost și îngrijire medicală. Acționând în felul acesta, Republica Moldova și cetățenii săi au dovedit, fără îndoială, că acționează în spirit european”, a scris pe pagina sa de Facebook europarlamentarul român Siegfried Mureșan.

Potrivit deputatului european, prin această rezoluție s-a cerut ca, la reuniunea de săptămâna aceasta a Consiliului European, să fie acordat statutul de țară candidată Ucrainei și Republicii Moldova și să i se ofere Georgiei o perspectivă europeană.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE