DIXIT / Institutul Oncologic a devenit o rușine pentru întregul sistem. Nu este bine nici în alte părți, dar aici s-au întrecut orice limite umane

887
0

Orice comentariu al meu nu ar fi potrivit pe lângă tot ce este scris mai sus. Institutul Oncologic a devenit o rușine pentru întregul sistem. Nu este bine nici în alte părți, dar aici s-au întrecut orice limite umane. Vă rog să îmi lăsați în privat tel Dvs. Mâine vom lua-o de la capăt. Și așa cu fiecare pacient, și așa cu fiecare medic. Până vom ieși la mal.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ala Nemerenco, ministră a Sănătății, FB

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE