DIXIT / Institutul Oncologic a devenit o rușine pentru întregul sistem. Nu este bine nici în alte părți, dar aici s-au întrecut orice limite umane

684
0

Orice comentariu al meu nu ar fi potrivit pe lângă tot ce este scris mai sus. Institutul Oncologic a devenit o rușine pentru întregul sistem. Nu este bine nici în alte părți, dar aici s-au întrecut orice limite umane. Vă rog să îmi lăsați în privat tel Dvs. Mâine vom lua-o de la capăt. Și așa cu fiecare pacient, și așa cu fiecare medic. Până vom ieși la mal.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Ala Nemerenco, ministră a Sănătății, FB

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT