Voci de copii la Sala cu Orgă

1012
0

Elevii Școlii de Arte „Alexei Stârcea” au prezentat recent un concert extraordinar de muzică corală, la Sala cu Orgă din Chișinău. Vocile copiilor, împletite în armonii celeste, l-au cântat pe Dumnezeu. Am fost fericiți ascultând. Ne-am rugat de pace, împreună cu vocile inocente.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Au evoluat formațiile corale ale Școlii de Arte „Alexei Stârcea”: Corul clasei I, Corul de băieți „Andrieș”, Corul „Vivace” și Corul mare de fete. Dirijori: Anton Dumbravă, Valeria Diaconu, Viola Julea. La orgă – Reghina Nadcrenicinaia.

În program au fost incluse creații de A. Pann, E. Mamot, G. Musicescu, M. Oțel, S. Lâsoi, E. Doga, J. Rheinberger.

Piesele corale au fost audiate cu emoție de sute de spectatori, Sala cu Orgă a fost arhiplină. Salutăm ideea Școlii de Arte „A. Stârcea” (directoare, Irina Bogataia) de a organiza spectacole de coruri ale copiilor. E un concept proaspăt, viu, realizarea e inspirată, creativă.

Audiind piesele, am simțit cum vine spre noi lumina absolută, lumina care va învinge întunericul.

Concertul s-a desfășurat în colaborare cu Direcția Cultură a Primăriei Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE