DIXIT / „Războiul începe din intoleranţă şi neînţelegere, din resentiment şi ură”

589
0

Specularea victoriei din 1945 pentru a promova, astăzi, o agresiune militară împotriva Ucrainei este o ofensă adusă memoriei părinților și bunicilor noștri, care şi-au dat viaţa pentru ca noi să putem trăi în pace. Datoria noastră era să păstrăm această pace, dar, din păcate, nu am reuşit.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Războiul din nou bate la uşile noastre. Și războiul nu vine doar din afară. Războiul începe în noi. Războiul începe din intoleranţă şi neînţelegere, din resentiment şi ură”, a declarat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE