UralVagonZavod, unica uzină de asamblare a tancurilor din Rusia, și-a suspendat procesul de producție

1526
0
Foto: gettyimages

UralVagonZavod, singura întreprindere de asamblare a tancurilor din Rusia, a oprit procesul de producție din cauza lipsei unor componente care sunt importate din străinătate, scrie „Ukrainskaia Pravda”, citând surse ale Statului Major al Armatei ucrainene, precum și publicația Defense Express.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Staționează de asemenea și Uzina de tractoare din Celeabinsk, specializată în producerea și repararea tehnicii blindate pentru forțele armate ale Federației Ruse.

Potrivit unor surse militare de la Kiev, ocupanții ruși au suferit pierderi extrem de mari de tehnică blindată și au nevoie urgent să repare și să recondiționeze tancurile și TAB-urile deteriorate în lupte, informează „Gazeta de Chișinău” cu referire la sursele menționate.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT