UralVagonZavod, unica uzină de asamblare a tancurilor din Rusia, și-a suspendat procesul de producție

1889
0
Foto: gettyimages

UralVagonZavod, singura întreprindere de asamblare a tancurilor din Rusia, a oprit procesul de producție din cauza lipsei unor componente care sunt importate din străinătate, scrie „Ukrainskaia Pravda”, citând surse ale Statului Major al Armatei ucrainene, precum și publicația Defense Express.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Staționează de asemenea și Uzina de tractoare din Celeabinsk, specializată în producerea și repararea tehnicii blindate pentru forțele armate ale Federației Ruse.

Potrivit unor surse militare de la Kiev, ocupanții ruși au suferit pierderi extrem de mari de tehnică blindată și au nevoie urgent să repare și să recondiționeze tancurile și TAB-urile deteriorate în lupte, informează „Gazeta de Chișinău” cu referire la sursele menționate.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE