Desantarea pușcașilor marini ruși pe țărmul Odesei a fost amânată

649
0

Noaptea de miercuri spre joi, 10 martie, a fost una liniștită la Odesa. Trupele ruse masate în jurul orașului Odesa au fost retrase în cazărmile lor din Crimeea ocupată. Acest anunț a fost făcut de Serghei Bratciuk, purtătorul de cuvânt al statului major al Administrației militare Odesa.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În prezent, navele de război, pușcașii marini s-au retras în regiunea capului Tarhancut și a lacului Donuzlav. Rușii au renunțat deocamdată să desanteze pușcași marini pe țărmul Odesei, fiindcă știu care ar putea fi finalitatea acestei operații”, a spus Bratciuk.

Potrivit acestuia, pe direcția defensivă Sud inamicul rus a fost oprit pe linia Herson-Nikolaev-Krivoi Rog-Voznesensk-Novaya Kahovka, menționează sursa militară, citată de Agenția UNIAN și „Gazeta de Chișinău”.

P.S. Comandamentul navelor de război ruse, nefiind sigur de reușita desantării, a dispus retragerea probabil pe direcția indicată de marinarii ucraineni. (GdC)

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT