Desantarea pușcașilor marini ruși pe țărmul Odesei a fost amânată

920
0

Noaptea de miercuri spre joi, 10 martie, a fost una liniștită la Odesa. Trupele ruse masate în jurul orașului Odesa au fost retrase în cazărmile lor din Crimeea ocupată. Acest anunț a fost făcut de Serghei Bratciuk, purtătorul de cuvânt al statului major al Administrației militare Odesa.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În prezent, navele de război, pușcașii marini s-au retras în regiunea capului Tarhancut și a lacului Donuzlav. Rușii au renunțat deocamdată să desanteze pușcași marini pe țărmul Odesei, fiindcă știu care ar putea fi finalitatea acestei operații”, a spus Bratciuk.

Potrivit acestuia, pe direcția defensivă Sud inamicul rus a fost oprit pe linia Herson-Nikolaev-Krivoi Rog-Voznesensk-Novaya Kahovka, menționează sursa militară, citată de Agenția UNIAN și „Gazeta de Chișinău”.

P.S. Comandamentul navelor de război ruse, nefiind sigur de reușita desantării, a dispus retragerea probabil pe direcția indicată de marinarii ucraineni. (GdC)

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE