Concurs pentru cei mai harnici poștași

579
0

În cadrul campaniei de abonare pentru anul 2022, „Gazeta de Chișinău” anunță organizarea unui concurs pentru poștași și responsabilii de abonare din cadrul Centrelor de poștă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Concursul va fi organizat în funcție de amplasarea geografică a Centrului de poștă/Oficiului poștal în care este angajat poștașul/responsabilul: Zona Nord (raioanele Briceni, Ocnița, Dondușeni, Edineț, Soroca, Drochia, Râșcani, Florești, Bălți, Sângerei, Telenești, Rezina, Șoldănești), Zona Centru (raioanele Orhei, Călărași, Ungheni, Nisporeni, Hâncești, Chișinău, Ialoveni, Strășeni, Criuleni, Anenii Noi) și Zona Sud (raioanele Căușeni, Ștefan-Vodă, Cimișlia, Comrat, Leova, Cantemir, Cahul, Ceadâr-Lunga, Taraclia). Astfel, participanții vor concura doar cu colegii lor din zona corespunzătoare.

În urma concursului, separat pentru fiecare zonă, Centrele de poștă (o persoană responsabilă de abonare din Centrul de poștă), care vor realiza un rezultat mediu – de minim 5 abonamente (de 6 și 12 luni, orice indice) la ziarul „Gazeta de Chișinău” pentru anul 2022 per oficiu poștal din subordine, vor beneficia de un premiu bănesc garantat în mărime de 2000 de lei. Primele trei centre, care vor înregistra cel mai bun rezultat mediu pe republică, suplimentar vor fi premiate cu câte 3000 de lei fiecare.

De asemenea, separat pentru fiecare zonă, redacția va oferi premii bănești poștașilor care vor perfecta cele mai multe abonamente (nu mai puțin de 10 abonamente de 6 și 12 luni, orice indice) la ziarul „Gazeta de Chișinău” pentru anul 2022: locul I – 4000 de lei; locul II – 3000 de lei; locul III – 2000 de lei.

Persoanele interesate să participe la concurs vor completa un formular pe care îl vor expedia până la data de 31 ianuarie 2022 la adresa redacției „Gazeta de Chișinău”: mun. Chișinău, str. Mihai Viteazul 2a, of. 23, MD 2004, pe poșta electronică a publicației: gazetadechisinau@gmail.com sau la numărul de telefon al redacției: 069307730 (Viber sau WhatsApp).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE