Concurs anunțat de Eugen Tomac pentru tinerii basarabeni

690
0

Deputatul în Parlamentul European, Eugen Tomac a lansat un concurs pentru tinerii din România și Republica Moldova. Câștigătorii au șansa de a participa la o Conferință privind viitorul Europei, la Bruxelles, dar și alte premii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pentru prima dată, concursul este deschis și tinerilor de peste Prut. „Mi se pare firesc ca și românii de peste Prut să aibă șansa de a-și face auzită părerea. Sunt români, sunt europeni, prin urmare trebuie să aibă un cuvânt de spus, iar Partidul Popular European îi susţine spre a-şi face cunoscute aspiraţiile”, a declarat Eugen Tomac.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să realizeze un clip video creativ de maximum două minute care să rezume viziunea acestora despre cum ar trebui să arate viitorul Europei. „Tinerii de astăzi sunt extrem de creativi, sunt hotărați să obțină ce își doresc și asta este extraordinar. Este datoria noastră să îi ascultăm și să le acordăm încrederea de care au nevoie. Europa de mâine este a lor și atunci este firesc ca ideile lor să fie ascultate astăzi ”, a adăugat Eugen Tomac.

Condițiile sunt simple. Tinerii trebuie să aibă între 14-21 de ani, să fie din România sau Republica Moldova și să transmită până la 15 decembrie 2021 lucrările lor.

Le urez succes tuturor și îi asigur că va fi un efort plăcut, răsplătit pe măsură”, a conchis Eugen Tomac.

Toate detaliile legate de concurs pot fi găsite pe www.viitoruleuropei.eu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE