Un funcţionar, surprins cum doarme la o şedinţă

1155
0

Victor Captari, membru al Consiliului de administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), a fost surprins în timp ce dormea la şedinţa de lucru din 17 mai.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Surse din cadrul CNPF ne-au comunicat că în cadrul şedinţei respective s-a discutat agenda pentru şedinţa de marţi a Consiliului în cadrul căreia urmează să fie audiat raportul de activitate pentru anul trecut.

Victor Captari a ajuns în atenţia presei în ianuarie 2021, după ce o instanţă din Cernăuţi, Ucraina, l-a condamnat la un an cu suspendarea pedepsei pentru că în 2017 a lovit cu maşina un copil de 14 ani, care a decedat. Presa scria că Victor Captari ar fi ajuns la o înţelegere, contra unei remunerări financiare, cu familia victimei şi că aceasta şi-a retras acuzaţiile.

Precizăm că Victor Captari nu este singurul funcţionar surprins în timp ce doarme la şedinţe. Printre aceştia sunt deputaţi, miniştri, judecători etc. Fostul magistrat Serghei Ciobanu a fost supranumit „judecătorul adormit”, după ce a fost surprins cum doarme la o şedinţă de judecată, iar un activist civic i-a adus o pernă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here