Un funcţionar, surprins cum doarme la o şedinţă

731
0

Victor Captari, membru al Consiliului de administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), a fost surprins în timp ce dormea la şedinţa de lucru din 17 mai.

Surse din cadrul CNPF ne-au comunicat că în cadrul şedinţei respective s-a discutat agenda pentru şedinţa de marţi a Consiliului în cadrul căreia urmează să fie audiat raportul de activitate pentru anul trecut.

Victor Captari a ajuns în atenţia presei în ianuarie 2021, după ce o instanţă din Cernăuţi, Ucraina, l-a condamnat la un an cu suspendarea pedepsei pentru că în 2017 a lovit cu maşina un copil de 14 ani, care a decedat. Presa scria că Victor Captari ar fi ajuns la o înţelegere, contra unei remunerări financiare, cu familia victimei şi că aceasta şi-a retras acuzaţiile.

Precizăm că Victor Captari nu este singurul funcţionar surprins în timp ce doarme la şedinţe. Printre aceştia sunt deputaţi, miniştri, judecători etc. Fostul magistrat Serghei Ciobanu a fost supranumit „judecătorul adormit”, după ce a fost surprins cum doarme la o şedinţă de judecată, iar un activist civic i-a adus o pernă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here