Un funcţionar, surprins cum doarme la o şedinţă

1673
0

Victor Captari, membru al Consiliului de administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), a fost surprins în timp ce dormea la şedinţa de lucru din 17 mai.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Surse din cadrul CNPF ne-au comunicat că în cadrul şedinţei respective s-a discutat agenda pentru şedinţa de marţi a Consiliului în cadrul căreia urmează să fie audiat raportul de activitate pentru anul trecut.

Victor Captari a ajuns în atenţia presei în ianuarie 2021, după ce o instanţă din Cernăuţi, Ucraina, l-a condamnat la un an cu suspendarea pedepsei pentru că în 2017 a lovit cu maşina un copil de 14 ani, care a decedat. Presa scria că Victor Captari ar fi ajuns la o înţelegere, contra unei remunerări financiare, cu familia victimei şi că aceasta şi-a retras acuzaţiile.

Precizăm că Victor Captari nu este singurul funcţionar surprins în timp ce doarme la şedinţe. Printre aceştia sunt deputaţi, miniştri, judecători etc. Fostul magistrat Serghei Ciobanu a fost supranumit „judecătorul adormit”, după ce a fost surprins cum doarme la o şedinţă de judecată, iar un activist civic i-a adus o pernă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE