„Gazeta de Chișinău” anunță abonarea pentru a doua jumătate a anului 2021

780
0

Stimați prieteni, vă îndemnăm să ne susțineți. Abonați-vă la GAZETA de Chișinău pentru a doua jumătate a anului 2021, în format electronic sau print, până pe 25 iunie 2021!

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Puteți să perfectați un abonament la orice oficiu poștal sau online – pe gazetadechisinau.md – pentru părinții, bunicii, unchii, mătușile, frații, surorile, copiii rămași acasă. Vrem să ajungem în fiecare casă, chiar și în cele de peste hotare, unde sunt stabiliți conaționalii noștri!

Cu drag, GAZETA de Chișinău

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE