„Gazeta de Chișinău” anunță abonarea pentru a doua jumătate a anului 2021

483
0

Stimați prieteni, vă îndemnăm să ne susțineți. Abonați-vă la GAZETA de Chișinău pentru a doua jumătate a anului 2021, în format electronic sau print, până pe 25 iunie 2021!

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Puteți să perfectați un abonament la orice oficiu poștal sau online – pe gazetadechisinau.md – pentru părinții, bunicii, unchii, mătușile, frații, surorile, copiii rămași acasă. Vrem să ajungem în fiecare casă, chiar și în cele de peste hotare, unde sunt stabiliți conaționalii noștri!

Cu drag, GAZETA de Chișinău

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT