Ofertă specială pentru poștași!

168
0

Publicația „GAZETA de Chișinău” îndeamnă poștașii să  aboneze locuitorii satelor și orașelor la ziarul nostru pentru a doua jumătate a anului 2021.

Abonarea pentru perioada respectivă a anului este valabilă până la 25 iunie 2021. Poștașii care vor perfecta mai multe abonamente vor avea de câștigat substanțial, pentru fiecare abonament perfectat primind câte 10% din cost.

Astfel, stimați poștași, cu cât mai multe abonamente veți face, cu atât mai mare va fi suma primită pe card!

Sumele respective vor fi transferate de către Instituția Privată Publicația Periodică „GAZETA de Chișinău” fiecărui lucrător poștal în parte până la 28 iulie 2021, cu condiția trimiterii pozelor la copiile cotoarelor de pe abonamentele perfectate și a confirmării eliberate (semnate) de către șeful oficiului, la numărul de telefon al redacției – 069307730 (Viber, WhatsApp).

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here