Mulțumim că ne citiți!

778
0
Tatiana Popa, 86 de ani, din satul Buda, Călărași, o cititoare fidelă a Gazetei de Chișinău

Printre cititorii fideli ai GAZETEI de Chișinău se numără și doamna Tatiana Popa din satul Buda, raionul Călărași. Are 86 de ani, dar citește fără ochelari și consideră că toate materialele din ziar sunt interesante. De mică i-a plăcut să citească, însă nu prea a avut timp, muncind pe deal, la vie, la tutun, la prășit hectare de porumb. Apoi a lucrat ani de zile în organizația „Meșter faur”, a țesut mii de prosoape albe, cu ornamente colorate, în stil tradițional.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Doamna Tatiana Popa a crescut și educat și doi copii. Marea ei durere este că a pierdut-o pe fiica Liuba, plecată mult prea devreme la cele veșnice. Însă credința în Dumnezeu îi ajută să-și păstreze dragostea de viață, bucuria de a descoperi noi lucruri, discutând cu consătenii, ascultând radioul, citind ziare.

Primăvara, doamna Tatiana își umple casa cu narcise, lalele, zambile, pe care le culege din grădina sa. Parfumul florilor se răspândește în toate odăile, învăluind și sfintele icoane. E în așteptarea sărbătorilor de Paști, pentru că îi vine fiul, poetul Nicolae Popa, nepoții, și primește vești de la cei șase strănepoți.

În fiecare vineri, așteaptă cu nerăbdare să-i fie adus ziarul la poartă. Atunci se așază pe prispă și-l citește, de la prima la ultima pagină.

Îi mulțumim doamnei Tatiana Popa pentru pasiunea ei de a citi ziare, iar pe dumneavoastră vă îndemnăm să vă abonați la GAZETA de Chișinău. Sărbători luminate și o primăvară frumoasă în continuare!

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT