Mulțumim că ne citiți!

973
0
Tatiana Popa, 86 de ani, din satul Buda, Călărași, o cititoare fidelă a Gazetei de Chișinău

Printre cititorii fideli ai GAZETEI de Chișinău se numără și doamna Tatiana Popa din satul Buda, raionul Călărași. Are 86 de ani, dar citește fără ochelari și consideră că toate materialele din ziar sunt interesante. De mică i-a plăcut să citească, însă nu prea a avut timp, muncind pe deal, la vie, la tutun, la prășit hectare de porumb. Apoi a lucrat ani de zile în organizația „Meșter faur”, a țesut mii de prosoape albe, cu ornamente colorate, în stil tradițional.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Doamna Tatiana Popa a crescut și educat și doi copii. Marea ei durere este că a pierdut-o pe fiica Liuba, plecată mult prea devreme la cele veșnice. Însă credința în Dumnezeu îi ajută să-și păstreze dragostea de viață, bucuria de a descoperi noi lucruri, discutând cu consătenii, ascultând radioul, citind ziare.

Primăvara, doamna Tatiana își umple casa cu narcise, lalele, zambile, pe care le culege din grădina sa. Parfumul florilor se răspândește în toate odăile, învăluind și sfintele icoane. E în așteptarea sărbătorilor de Paști, pentru că îi vine fiul, poetul Nicolae Popa, nepoții, și primește vești de la cei șase strănepoți.

În fiecare vineri, așteaptă cu nerăbdare să-i fie adus ziarul la poartă. Atunci se așază pe prispă și-l citește, de la prima la ultima pagină.

Îi mulțumim doamnei Tatiana Popa pentru pasiunea ei de a citi ziare, iar pe dumneavoastră vă îndemnăm să vă abonați la GAZETA de Chișinău. Sărbători luminate și o primăvară frumoasă în continuare!

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE