Un transnistrean, prins la Tudora cu pisici de rasă traficate ilegal în cutii de carton

934
0
Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama TudoraTrafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora
Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora / Sursa FOTO: border.gov.md

17 pisici de rasă au fost descoperite de Poliția de Frontieră în trei cutii de carton, asupra unui bărbat care se deplasa în apropiere de vama Tudora, în sudul R.Moldova. Individul a fost identificat prin intermediul sistemului fix de supraveghere, deplasându-se în imediata apropiere a traseului de tranzit Odessa-Reni. La scurt timp, acesta a fost reținut, în timp ce se deplasa spre interiorul țării.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Conform cercetărilor preliminare, bărbatul are 30 de ani și este domiciliat în regiunea transnistreană.

Audiat de oamenii legii, el a recunoscut că s-a întâlnit cu fratele lui, de la care a luat cei 17 pui de pisici, cu scopul de a-i vinde ulterior.

Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora
Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora / Sursa FOTO: border.gov.md

„În repercusiune a fost întocmit proces-verbal de constatare și audiere, iar pentru cercetarea tuturor circumstanțelor, materialul și pisicile au fost remise după competență angajaților Biroului Vamal Centru”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT