Un transnistrean, prins la Tudora cu pisici de rasă traficate ilegal în cutii de carton

1230
0
Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama TudoraTrafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora
Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora / Sursa FOTO: border.gov.md

17 pisici de rasă au fost descoperite de Poliția de Frontieră în trei cutii de carton, asupra unui bărbat care se deplasa în apropiere de vama Tudora, în sudul R.Moldova. Individul a fost identificat prin intermediul sistemului fix de supraveghere, deplasându-se în imediata apropiere a traseului de tranzit Odessa-Reni. La scurt timp, acesta a fost reținut, în timp ce se deplasa spre interiorul țării.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Conform cercetărilor preliminare, bărbatul are 30 de ani și este domiciliat în regiunea transnistreană.

Audiat de oamenii legii, el a recunoscut că s-a întâlnit cu fratele lui, de la care a luat cei 17 pui de pisici, cu scopul de a-i vinde ulterior.

Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora
Trafic ilegal cu pisici de rasă la vama Tudora / Sursa FOTO: border.gov.md

„În repercusiune a fost întocmit proces-verbal de constatare și audiere, iar pentru cercetarea tuturor circumstanțelor, materialul și pisicile au fost remise după competență angajaților Biroului Vamal Centru”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE