Trei medalii pentru Moldova la Cupa Mondială de sambo

562
0

Delegația Moldovei a cucerit o medalie de argint și două de bronz la Cupa Mondială de sambo desfășurată în zilele de 18 și 19 decembrie curent la Moscova, Rusia. Astfel, discipola școlii de sambo din Bălți, Ana-Maria Ciobanu (56 kg), care este antrenată de Iulii Peaticovschi, președintele Federației naționale de profil, a urcat pe treapta a II-a a podiumului de premiere. Sabina Artemciuc (60 kg, antrenor Serghei Șahov, Tighina) și Iulian Arapan (52 kg, antrenor Mihail Fistican, Călărași) s-au învrednicit de distincții de bronz.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Turneul a fost consacrat memoriei lui Anatoli Harlampiev, unul dintre fondatorii luptei sambo (stil de autoapărare fără utilizarea armelor).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT