Trei medalii pentru Moldova la Cupa Mondială de sambo

120
0

Delegația Moldovei a cucerit o medalie de argint și două de bronz la Cupa Mondială de sambo desfășurată în zilele de 18 și 19 decembrie curent la Moscova, Rusia. Astfel, discipola școlii de sambo din Bălți, Ana-Maria Ciobanu (56 kg), care este antrenată de Iulii Peaticovschi, președintele Federației naționale de profil, a urcat pe treapta a II-a a podiumului de premiere. Sabina Artemciuc (60 kg, antrenor Serghei Șahov, Tighina) și Iulian Arapan (52 kg, antrenor Mihail Fistican, Călărași) s-au învrednicit de distincții de bronz.

Turneul a fost consacrat memoriei lui Anatoli Harlampiev, unul dintre fondatorii luptei sambo (stil de autoapărare fără utilizarea armelor).

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here