Trei medalii pentru Moldova la Cupa Mondială de sambo

795
0

Delegația Moldovei a cucerit o medalie de argint și două de bronz la Cupa Mondială de sambo desfășurată în zilele de 18 și 19 decembrie curent la Moscova, Rusia. Astfel, discipola școlii de sambo din Bălți, Ana-Maria Ciobanu (56 kg), care este antrenată de Iulii Peaticovschi, președintele Federației naționale de profil, a urcat pe treapta a II-a a podiumului de premiere. Sabina Artemciuc (60 kg, antrenor Serghei Șahov, Tighina) și Iulian Arapan (52 kg, antrenor Mihail Fistican, Călărași) s-au învrednicit de distincții de bronz.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Turneul a fost consacrat memoriei lui Anatoli Harlampiev, unul dintre fondatorii luptei sambo (stil de autoapărare fără utilizarea armelor).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE